Despre noi

TRANSPORT AGREGATE BALASTIERĂ

Transportam nisip sorturi balastru, piatra concasata, beton concasat, pamant umplutura vegetal, nisipos, etc. cu camioane de 3 mc, 6 mc, 10 mc, 20 mc.

Demolari

Executam demolari industriale numai cu scule si utilaje profesionale de mare anvergura: Excavatoare de 35t cu picon, foarfeca, pulverizator, concasor.
Dispunem de logistica necesara pentru a dinamita orice clădire.

excavații

Executam excavatii cu excavatoare senilare de 35t, cu buldoexcavatoare, miniexcavatoare, buldozere. Dispunem de autobasculante 8×4 10buc pentru a debarasa pamantul si locatie de depozitare.

închiriere utilaje

Închiriem buldoexcavatoare, bobcat, miniexcavatoare, excavatoare șenilare, autobasculante 8×4, autobasculante articulate, concasor de 40t, excavatoare cu foarfecă si pulverizator pentru demolări, cilindu compactor de 3,5t și de 14t, buldozer, camionete basculante de 3,5t, trailer pentru transport utilaje grele, 

Cine Suntem?

De la înființare și până în prezent, SOR AD BUILDING și-a îmbunătățit serviciile prin seriozitatea și profesionalismul personalului specializat de care dispune, precum și prin investiția constantă în echipamentele utilizate, dorind să ofere fiecărui client rezultatele dorite. Toate acestea au avut o contribuție considerabilă la dezvoltarea companiei într-un timp foarte scurt și la crearea unui portofoliu extins de lucrări.

SOR AD BUILDING simplifică fiecare proiect de construcții punând la dispoziție servicii înalt calitative, utilaje moderne și materialele necesare pentru balastiere. Onoarea fiecărei comezi, precum și flexibilitatea grilei de prețuri transformă firma SOR AD BUILDING în profesioniștii de care ai nevoie, pentru a fi pe deplin satisfăcut de lucrările realizate.